top of page

Bart

IMG-20201224-WA0005.jpg

Kunstenaar Bart is een lieve, vrolijke, ondeugende en nieuwsgierige jongen. Hij houdt van lekker kliederen, scheuren en plastic. Ook vindt hij computeren erg leuk. Ondanks dat hij niet kan praten maakt hij heel goed duidelijk wat hij leuk vindt en wil.

Yrsa

IMG-20201021-WA0002 - kopie.jpg

Kunstenaar Yrsa wil alle creatieve technieken wel uitproberen. Ze is sociaal, vrolijk en vooral heel erg nieuwsgierig. Yrsa weet precies wat ze wil en ook niet wil. Wat ze heel vaak wil is: chocolade! Yrsa ligt helemaal in een deuk wanneer er tijdens het creatieve proces dingen mis gaan, zoals een beker water die omvalt, een klodder verf op de grond of in de haren of wanneer iemand struikelt of zich stoot.

Vincent

IMG-20201027-WA0023 - kopie - kopie.jpg

Kunstenaar Vincent houdt enorm van knuffelen, muziek luisteren en leuke filmpjes kijken op tv. Zijn lievelingsuitje is Blijdorp, waar hij altijd op zoek gaat naar de ijsberen, Bokito en het Oceanium. Zodra het ook maar even mooi weer is gaat hij graag naar buiten, lekker wandelen in de natuur. Ook kan je hem altijd blij maken door ’s avonds of ’s nachts (als het donker is) een autoritje te maken, zodat hij kan genieten van de lichtjes langs de weg. En dan het liefst zoveel mogelijk in tunnels rijden. In halte Zomervilla (waar hij woont) geniet hij van de snoezelkamer en de vele leuke activiteiten die er gedaan worden. 

Wouter

IMG-20201224-WA0007.jpg

Kunstenaar Wouter is een echt buitenkind. Hij is ontzettend lief en heel sterk in zijn armen. Wouter geniet van de nabijheid van mensen en kroelt graag! Zijn hobby's zijn vooral grof motorische activiteiten zoals wandelen, schommelen en zwemmen. Maar snoezelen en spelen op zijn keyboard doet hij ook erg graag.

Nicky

IMG-20201202-WA0007 - kopie.jpg

Kunstenaar Nick is een lieve, actieve en vrolijke jongen die van snelheid houdt en van lekker eten. Hij vindt zo'n beetje alles leuk als hij maar lekker bezig is en aandacht krijgt. Nick is gek van motorrijden, schommelen, zwemmen, een heerlijk muziekje luisteren of een leuke musical bekijken. Ook vindt hij het heerlijk om gezellig met je te kletsen en om grapjes moet hij altijd lachen. Hoe gekker hoe beter is zijn motto!

Tosca

Tosca2.jpg
bottom of page